Aizkraukles banka atver jaunu privātpersonu kredītu centru

2004. gada 15. marts / Bankas ziņas

Savu klientu ērtībām a/s Aizkraukles banka ir atklājusi jaunu privātpersonu kredītu centru Vecpilsētas sirdī — Rātslaukumā. Privātpersonu kredītu centrā «Rātslaukums» Aizkraukles bankas klienti varēs saņemt visus bankas piedāvātos pakalpojumus — saņemt informāciju par hipotekāro kreditēšanu un noformēt nepieciešamos dokumentus kredīta saņemšanai, veikt kontu atvēršanu un apkalpošanu, veikt pārskaitījumus, t.sk. samaksāt par Zemesgrāmatas pakalpojumiem. Centrs bankas klientiem būs atvērts arī sestdienās.

Augošs klientu pieprasījums pēc hipotekārajiem kredītiem

«Klientu augošais pieprasījums pēc bankas pakalpojumiem diktēja nepieciešamību esošās telpas Kamārina namā paplašināt un izvietot divos stāvos. Tagad mūsu klientiem būs daudz ērtāk noformēt hipotekāros kredītus un veikt bankas operācijas», sacīja Aivars Rauska, Aizkraukles bankas Klientu apkalpošanas pārvaldes vadītāja vietnieks.

Jaunais privātpersonu kredītu centrs atrodas Vecrīgas centrā un tādejādi ir ērti pieejams plašam bankas klientu lokam, tas aizņem Kamārina nama divus stāvus un tā kopējā plātība ir 144 kvadrātmetri. Klientu apkalpošanas centra izveidē Aizkraukles banka ir ieguldījusi vairāk kā 50 000 latus. Šī ir jau 6. klientu apkalpošanas vieta Rīgā.

Drīzumā vēl vairāki jauni kredītu centri klientu ērtībām

Turpinot attīstīties kā specializēta kreditēšanas banka, tuvākajā laikā Aizkraukles banka ir plānojusi atvērt vēl divus kredītu centrus Rīgas centrā — Brīvības ielā 40 un Marijas ielā 13. Turklāt aprīlī tiks atklāta Aizkraukles bankas jaunā administratīvā ēkā Elizabetes ielā 23.

a/s Aizkraukles Banka ir Latvijas akcionāriem piederoša banka, kas šobrīd ir piektā lielākā banka Latvijā. Tās aktīvi aizvadītajā gadā ir palielinājušies par 44% sasniedzot 252,3 miljonus latu.

Aizkraukles banka ir viena no līderēm hipotekārās kreditēšanas jomā. Latvijas klientiem izsniegto privātpersonu kreditēšanas apjomi 2003.gadā ir palielinājušies par 17,1 miljonu latu, sasniedzot 34,5 miljonus latu, savukārt juridiskajām personām izsniegto kredītu apjoms ir pieaudzis par 7,3 miljoniem latu, kopumā sasniedzot 31,8 miljonu latu.